Nu leverbaar: de Samsung Galaxy S6 Edge Plus

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus is al een tijdje te bestellen maar sinds deze week is de telefoon ook leverbaar. De Galaxy S6 Edge Plus is de nieuwste phablet van Samsung en combineert een groot scherm met de unieke features van de Galaxy S6 Edge.

Prijzen met abonnement Prijzen los toestel

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus is het grotere broertje van de Galaxy S6 Edge en op de grootte na is er niet heel veel veranderd. De Galaxy S6 Edge Plus heeft een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 1440×2560 pixels. Er zit een Exynos 7420-chipset van Samsung in de telefoon en deze heeft twee quad-core processors aan boord. Eentje van 1,5GHz en eentje van 2,1Ghz. Verder is er 4GB werkgeheugen aanwezig en 32GB opslag (net uitbreidbaar).

Galaxy-S6-Edge-Plus

Samsung Galaxy S6 Edge Plus camera

De camera aan de achterkant van de Galaxy S6 Edge Plus heeft een resolutie van 16 megapixel en is voorzien van optische beeldstabilisatie, een LED-flits en autofocus. De foto’s en filmpjes die je ermee maakt zien er haarscherp uit en dankzij de stabilisatie ogen de filmpje een stuk rustiger en kun je ook in het donker prima foto’s maken. Aan de voorkant zit nog een 5-megapixelcamera.

S6-Edge-Plus-camera

Overige Galaxy S6 Edge Plus specificaties

De Galaxy S6 Edge Plus draait op Android 5.1 in combinatie met de TouchWiz UI van Samsung. Er zit een 2600mAh-acu in en je kunt je telefoon ontgrendelen met je vinger dankzij de vingerafdrukscanner. Ook kun je de Galaxy S6 Edge Plus draadloos opladen en je krijgt er gratis 115GB opslag bij OneDrive bij.

S6-Edge-Plus-draadloos

Gebogen randjes

De meeste unieke feature van de Samsung Galaxy S6 Edge Plus is toch wel het scherm. Aan beide zijden is het scherm gebogen. Dat is niet alleen zodat de telefoon er chique uit ziet maar er zit ook een functie aan verbonden. Zo kunnen er notificaties of snelkoppelingen getoond worden op de gebogen zijkanten. Ook kun je instellen dat de zijkanten oplichten in een vooraf ingestelde kleur wanneer er iemand belt of een berichtje stuurt. Het ziet er dus futuristisch uit én het is een nuttige toevoeging.

Galaxy-S6-Edge-Plus-zijkant

Waar is de Galaxy S6 Edge Plus het goedkoopst?

Wil je de Samsung Galaxy S6 Edge Plus kopen? Vergelijk dan alle prijzen en ontdek met welk abonnement bi welke winkel deze nieuwe Samsung-phablet het goedkoopst is.

Prijzen met abonnement Prijzen los toestel


Tags: , , ,