Specificaties en afbeeldingen van Nexus 6P gelekt

Er is een presentatie van de Huawei Nexus 6P uitgelekt. In de diverse afbeeldingen staan de specificaties, diverse foto’s en er wordt onder andere gesproken over het design van de nieuwe Nexus-smartphone.

De Nexus 6P is de eerste Nexus van Huawei. Er is nu een presentatie van de telefoon uitgelekt waardoor zo’n beetje alles nu bekend is. Dat is best zonde aangezien de Nexus 6P en Nexus 5X morgen officieel aangekondigd zullen worden.

Nexus-6P-specs

De Huawei Nexus 6P zal een 5,7 inch-scherm hebben met een resolutie van 1440×2560 pixels. Er zit een Snapdragon 810-chipset in, een 3450mAh-accu en de telefoon weegt 178 gram. Aan de voorkant zitten stereo-speakers en de telefoon is uitgerust met een USB Type-C aansluiting. Mogelijk is hij ook voorzien van Qualcomm Quick Charge zodat je hem snel op kunt laden. Achterop zit een een vingerafdrukscanner en de camera zou verbeterd zijn ten opzichte van de vorige Nexus 6. Standaard staat er Android 6.0 Marshmallow op de Nexus 6P, waarmee het een van de eerste Android 6.0-smartphones zal zijn.

Nexus-6P-marshmallow

Er zullen drie varianten van de Nexus 6P te koop zijn, namelijk 32GB, 64GB en 128GB. De kleuren waarin je de Nexus 6P kunt krijgen zijn Aluminum (grijs), Graphite (zwart), Frost (wit) en Gold (bruin). Gold zal in het begin exclusief zijn voor Japan maar komt later waarschijnlijk ook naar andere landen toe.

Nexus-6P-kleuren


Tags: , , , , ,