Maak je Galaxy Note 5 doorzichtig

De Samsung Galaxy Note 5 is helaas (nog) niet beschikbaar in Europa maar het bericht dat we zojuist tegen zijn gekomen willen we jullie niet onthouden. Een gebruiker heeft namelijk iets heel leuks gedaan met zijn exemplaar.

Galaxy-Note-5-doorzichtigJe kunt je smartphone vaak op een aantal manieren personaliseren: een andere launcher (als je Android gebruikt), een andere achtergrond, de achterkant vervangen of een leuk hoesje. Wie een Galaxy Note 5 heeft kan het echter ook iets anders aanpakken!

De Galaxy Note 5 heeft een achterkant die voorzien is van een dun laagje plastic, en wat blijkt? Die plastic laag kun je verwijderen met wat gereedschap en geduld. Het gevolg is dat je een doorzichtige achterkant overhoudt en dat ziet er best wel gaaf uit! Reddit-gebruiker Skarface08 heeft het hele proces uitgelegd op Reddit. Op basis van die uitleg heeft een andere gebruiker een uitgebreide Youtube-video gemaakt waarin heel het proces te zien is.

De doorzichtige achterkant ziet er best tof uit, maar het is de vraag wat het doet met de garantie. Mogelijk heeft het een negatieve invloed op de garantie dus of het nou slim is om het ook zelf te doen? Waarschijnlijk niet. Dus mocht je de dit trucje toe willen passen dan is het op eigen risico.

Galaxy Note 5 naar Europa?

De Samsung Galaxy Note 5 is niet uitgebracht in Europa maar deze week verschenen er berichten dat een release in Europa mogelijk toch aanstaande is. In Oekraïne is de Note 5 vanaf eind oktober te bestellen maar over een release is nog niks gezegd. Of de telefoon ook naar andere landen komt is nog niet bekend.


Tags: , , ,