Samsung Galaxy A9 duikt op in benchmark

De Samsung Galaxy A9 is opgedoken in een benchmark. Hierdoor zijn enkele specificaties van de nieuwste telg uit de Galaxy A-serie nu bekend. Zo weten nu onder andere dat de telefoon een midrange-chipset aan boord heeft en 32GB opslag.

De benchmarkresultaten van de Samsung Galaxy A9 zijn opgedoken in de database van AnTuTu. De telefoon heeft een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels. De chipset die Samsung gebruikt is de midrange Snapdragon 620 en er is 3GB werkgeheugen aanwezig. Er is 32GB opslag aanwezig zodat je niet snel zonder ruimte komt te zitten en de telefoon draait minimaal op Android 5.1. Het kan echter zijn dat het uiteindelijke model Android 6.0 aan boord heeft maar daarover is nu nog niks te zeggen.

Wat de resolutie van de camera is heeft de benchmark niet kunnen detecteren. Wanneer Samsung de Galaxy A9 gaat aankondigen of uitbrengen is nog niet bekend.

Galaxy-A9-benchmark


Tags: , , ,