Gerucht: Samsung-smartphone met driezijdig scherm in productie gegaan

Een paar maanden geleden doken er tekeningen op uit een Samsung-patent. Die tekeningen lieten een smartphone zien met een scherm aan drie zijden. Dat toestel zou nu in productie zijn gegaan.

Samsung-smartphone met driezijdig scherm in productie gegaan

Samsung-patent-driezijdig-schermHet is nog niet bekend hoe dit futuristische toestel gaat heten, maar er is een kans dat het een soort nieuwe Galaxy Round gaat worden. Het scherm van dit toestel zou moeilijk te produceren zijn en om die reden zal er mogelijk slechts een beperkte oplage zijn. Bij de Galaxy Round was dat ook het geval. De Galaxy Round werd in eerste instantie ook alleen in Zuid-Korea uitgebracht vanwege die beperkte oplage.

Het toestel zou in ieder geval in productie gegaan zijn waardoor een aankondiging niet heel lang op zich kan laten wachten. Sommige mensen zeiden dat dit scherm mogelijk gebruikt kan worden in de Galaxy Note 4 aangezien dat toestel in september aangekondigd gaat worden, maar de Note-serie is erg populair dus Samsung zou dat toestel niet snel in een beperkte oplage uitbrengen. Er is echter ook een gerucht dat er twee Galaxy Note 4-versies gaan komen: eentje met een traditioneel scherm en eentje met het driezijdige scherm. Die tweede versie zou in beperkte oplage uitgebracht kunnen worden.

Samsung gebogen scherm

Dit is een concept van Samsung waarbij het scherm aan de zijkant gebogen is.

Wij gokken echter op een Galaxy Round 2, maar als het toestel inderdaad in productie is gegaan dan zullen we er mogelijk snel achter gaan komen!

Werkt Samsung aan de Galaxy Round 2 en is dat toestel voorzien van een driezijdig scherm?
geruchtenmeter-8Is het toestel met het driezijdige scherm een speciale Galaxy Note 4-variant?
geruchtenmeter-4De reden dat wij denken dat het hier gaat om de Galaxy Round 2 en niet een Galaxy Note 4-variant is dat de eerste Galaxy Round ongeveer een jaar geleden aangekondigd werd in oktober, en de Galaxy Note 3 in september. De Galaxy Note 4-aankondiging staat gepland voor september waardoor (voor nu) dezelfde planning als vorig jaar aangehouden wordt. Ook heeft de Galaxy Round op het gebogen scherm na nagenoeg dezelfde specificaties als de Galaxy Note 3. Het zou dus raar zijn als Samsung de naam Galaxy Round opeens laat vallen na slechts een jaar. Wij denken dus dat er in oktober een aankondiging volgt van de Galaxy Round 2.

Bron: GSMarena


Tags: , , , , , , ,