Samsung zou werken aan Marshmallow-update voor 8 smartphones

Samsung laat zelden iets los over de interne ontwikkeling van updates voor zijn smartphones, in tegenstelling tot diverse concurrerende merken. Volgens het laatste gerucht zou Samsung werken aan updates voor 8 van zijn smartphones.

Android-MarshmallowHTC, Motorola en Sony hebben al bekendgemaakt welke telefoons een update naar Android 6.0 Marshmallow krijgen, maar de grootste Android-fabrikant, Samsung, houdt de lippen stijf op elkaar. Bronnen binnen Samsung melden echter dat het merk werkt aan updates voor 8 van zijn smartphones.

De smartphones die volgens de bronnen een update zullen krijgen naar Android 6.0 zijn de Samsung Galaxy S5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge Plus, Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge en de Galaxy Note 5. De kans is zeer groot dat dit lijstje incompleet is aangezien er meer smartphones zijn van Samsung die relatief nieuw zijn en voldoende capabel zijn om Android 6.0 te draaien.

Wanneer Samsung zijn telefoon wil updaten is niet bekendgemaakt door de bronnen.


Tags: , , ,