Tweede Android-telefoon van BlackBerry te zien in renders

Er zijn renders opgedoken van de twee Android-telefoon van BlackBerry. Ook deze telefoon beschikt weer over een fysiek toetsenbord, al kun je deze niet uitklappen zoals dat met de Priv kan.

BlackBerry-Vienna

De naam van de tweede Android-telefoon van BlackBerry zou Vienna zijn en deze zal, afgaande op de gelekte renders, waarschijnlijk een stuk goedkoper zijn. De Vienna beschikt over een 4,7 inch-scherm en een fysiek toetsenbord onder dat scherm. Meer details zijn momenteel nog niet bekend. Zo weten we nog niet wat voor resolutie het scherm heeft, wat voor processor er in de Vienna zit of hoeveel werk- en opslaggeheugen aanwezig is.

Deze maand komt de BlackBerry Priv uit

Deze maand komt de Blackberry Priv uit en deze is voorzien van een 5,7 inch-scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels, een uitschuifbaar fysiek toetsenbord, een Snapdragon 808-chipset, 3GB werkgeheugen en 32GB opslag. Er zit achterop een 18-megapixelcamera en voorop zit een 2-megapixelcamera. Qua specificaties is het op en top high-end. De Priv draait op Android 5.1 maar door BlackBerry is de beveiliging op de schop genomen zodat die voldoet aan hun eigen standaard.


Tags: , , , ,