BlackBerry Leap nu leverbaar

Vanaf deze week is er een nieuwe BlackBerry te koop in Nederland. Het gaat om de BlackBerry Leap, welke veel op de BlackBerry Z3 lijkt maar hier en daar wel betere specificaties heeft. De BlackBerry Leap is nu al leverbaar!

Leap-frontDe BlackBerry Leap is een midrange smartphone van BlackBerry en lijkt veel op de BlackBerry Z10 en BlackBerry Z3. De Leap heeft dan ook geen fysiek toetsenbord zoals enkele andere modellen, maar het scherm is met zijn 5 inch groot genoeg om productief te kunnen zijn. De resolutie van het scherm is 720×1280 pixels. Er zit een 1,5 GHz dual-core processor in. 2GB werkgeheugen en 16GB opslag (uitbreidbaar). Achterop zit een 8-megapixelcamera en voor zit een 2-megapixelcamera. Er zit een 2800mAh-accu in de telefoon.

De BlackBerry Leap draait op BlackBerry 10, een besturingssysteem dat zich voornamelijk richt op de zakelijke gebruiker. Zo krijg je al je notificaties, mailtjes, berichten en andere zaken in de Hub. Zo zie je in één oogopslag wat er allemaal binnenkomt en dat is wel zo handig als je altijd op de hoogte wilt blijven. Ook is het mogelijk op BlackBerry 10 om Android-apps te installeren waardoor je eigenlijk niks te kort komt.

Vanaf vandaag kun je de BlackBerry Leap kopen en de adviesprijs is 299 euro. Op dit moment is hij alleen in het zwart te krijgen.

Vergelijk BlackBerry Leap prijzen

Tags: , , ,