Foto toont Sony-smartphones met vingerafdrukscanner aan de zijkant

Er is een foto opgedoken van twee onaangekondigde Sony-smartphones. Er is nog vrij weinig bekend over de telefoons maar afgaande op de foto is wel al te zeggen dat er aan de zijkant een vingerafdrukscanner zit.

Sony-Xperia-onbekend

De foto is geplaatst door ViziLeaks en toont twee onaangekondigde Sony-smartphones met daar tussenin een iPhone 5S. Op Twitter staat bij de foto “Sony Xperia Z(TBC) and compact” en dat is momenteel ook alle informatie die we hebben. Wel is te zien dat er een vingerafdrukscanner zit aan de zijkant van de telefoons. Afgaande op iPhone 5S die in het midden ligt lijkt de compact een schermformaat van ongeveer 4,5 inch te hebben en de grotere telefoon zou rond de 5 inch kunnen zitten.

Nu is het nog de vraag welke Xperia’s dit zijn. Aangezien ViziLeaks het de Xperia Z en Compact noemt lijkt het logisch om uit te gaan van nieuwe Xperia Z-modellen, maar dat zou zomaar een verwarrend verhaal kunnen worden. In Japan heeft Sony namelijk de Xperia Z4 uitgebracht, maar diezelfde telefoons is elders in de wereld onder de naam Xperia Z3+ uitgebracht. Nu zou Sony de nieuwe telefoon Xperia Z4 kunnen noemen buiten Japan en Z4+ in Japan om het wat recht te trekken, maar hoe ze het aan gaan pakken weet nog niemand.

In september vindt in Berlijn de IFA-beurs plaats en het is al bekend dat Sony op 2 september een persconferentie houdt. Het zou zomaar kunnen dat de twee telefoons van de foto daar aangekondigd gaan worden.

 


Tags: , , ,