iPhone 6C mogelijk pas in november

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus liggen naar verwachting in september al in de schappen, maar op de iPhone 6C moeten we mogelijk iets langer wachten. Volgens de laatste geruchten zal de kleinere iPhone 6 uit moeten komen in november.

iPhone-6CHet is lange tijd erg stil geweest rondom de iPhone 6C met af en toe een beetje informatie. Nu komt er langzamerhand meer informatie vrij, waaronder de mogelijk releasedatum. Volgens de website M.I.C. Gadget zal de iPhone 6C uit komen in november. De iPhone 6S en iPhone 6S Plus zullen in september uitgebracht worden.

Diezelfde website stelt dat de iPhone 6C hetzelfde uiterlijk heeft als de iPhone 6 maar dan met een kleiner scherm. Eerder uitgelekte foto’s laten echter zien dat de iPhone 6C meer op de iPhone 5C lijkt, maar dan met hier en daar een kleine aanpassing. Het schermformaat van de iPhone 6C zal net als de iPhone 6C 4 inch zijn. Qua opslagcapaciteit moet de iPhone 6C het doen met 16GB, wat twee keer zoveel is dan wat er aanwezig is in de iPhone 5C.


Tags: , , , ,