LG komt met nieuwe budget smartphone: LG Stylus 2

LG%20Stylus%202%202

LG komt met een nieuwe smartphone die geleverd zal worden met een stylus. De LG Stylus 2 en is voorzien van een 5,7 inch scherm.

Release

De LG Stylus 2 is het toestel dat de LG G4 stylus zal opvolgen. De LG Stylus 2 zal aanstaande zondag haar debuut maken op het Mobile World Congress in Barcelona. De release datum voor winkeliers zal hoogstwaarschijnlijk op dat moment kenbaar worden gemaakt en de verwachting is dat deze nieuwe budget-smartphone van LG dit kwartaal nog leverbaar is.

Specificaties

De LG Stylus 2 heeft een resolutie van 720 bij 1280 pixels en een 1,2 GHz quad-core processor. De telefoon heeft 2 camera’s van 13 en 8 megapixel en heeft 1,5 GB aan werkgeheugen. Het toestel zal draaien op de nieuwste Android versie, namelijk 6.0. Tot slot heeft het toestel een opslagcapaciteit van 16 GB en dit is uit te breiden met een micro SD kaartje. Het toestel zal leverbaar zijn in de kleuren zwart, wit en bruin.

Prijzen

Bericht ontvangen zodra je LG Stylus 2 prijzen kunt vergelijken en zodra deze telefoon leverbaar is? Schrijf je nu in voor de LG Stylus 2 alert.


Tags: , , , , , ,