Samsung Galaxy S7 (Edge) officieel aangekondigd

samsung-galaxy-s7-nieuw

Zojuist zijn de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge officieel aangekondigd. Deze nieuwe toppers van Samsung zullen vanaf 11 maart leverbaar zijn. Bestel je voor die tijd, dan krijg je van Samsung een virtual reality bril cadeau!

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 en Galaxy 7 Edge zijn zojuist officieel aangekondigd tijdens het Samsung Galaxy Unpacked Event op het Mobile World Congress in Barcelona. Na een standaard-praatje van DJ Koh werd de zaal gevraagd de virtual reality bril op te zetten. Tijdens het filmpje dat volgde werd de nieuwe S7-toestellen gepresenteerd.

Specificaties

Galaxy S7 Galaxy S7 Edge
5.1 inch display 5.5 inch display
3000 mAh batterij 3600 mAh batterij
 142,4 x 69,6 x 7,9 mm 150,9 x 72,6 x 7,7

Een leuke nieuwe feature is Always-on Display. Dankzij het Super-Amoled scherm en nieuwe slimme algoritmes, kun je op het scherm altijd belangrijke meldingen zien, zelfs als je telefoon uit staat.

Beide nieuwe Samsung toppers zijn waterdicht. Hierdoor kunnen deze smartphones 30 minuten lang zonder problemen onder water vertoeven op een diepte van maximaal 1,5 meter.

Volgens Samsung is de camera de beste in een mobiele telefoon tot nu toe. Dankzij de Dual-Pixel technologie maken de S7 en S7 Edge ook bij weinig licht zeer goede foto’s. Zoals je op de afbeelding hieronder ziet, levert deze camera in vergelijking met de iPhone 6S Plus veel betere foto’s.

samsung-galaxy-s7-camera

Door gebruik te maken van een nieuw koelsysteem wordt de smartphone niet snel warm. Daarnaast beschikt de S7 over een 3000 mAh batterij en de S7 Edge over een 3600 mAh batterij. Met deze accu’s is de batterijduur flink verbeterd ten opzichte van haar voorloper, de Samsung Galaxy S6.

Versies

De Galaxy S7 en S7 Edge komen in de kleuren Zwart, Wit en Goud. Beide toestellen zijn te bestellen met 32GB of 64GB geheugen. Dit geheugen is met een MicroSD-geheugenkaart uit te breiden met 200GB.

samsung-galaxy-s7-microsd

Prijzen en levering

De Samsung Galaxy S7 kost 699 euro en voor de Galaxy S7 Edge betaal je 100 euro meer: 799 euro.

Bestel je de Galaxy S7 of S7 Edge tijdens de pre-order fase, dan krijg je de virtual reality bril “Gear VR” cadeau. Wil je een bericht ontvangen zodra je de prijzen met en zonder abonnement kunt vergelijken? Schrijf je dan in voor de Samsung Galaxy S7 alert!

samsung-galaxy-s7-gear-vr


Tags: , ,