LG G5 ligt medio april in Nederlandse winkels

lg-g5-1042-002

De nieuwe LG G5 zal vanaf half april in de Nederlandse winkels liggen. Sinds 18 maart is de telefoon al te reserveren. De mensen die hier nu gebruik van maken, krijgen een gratis LG CAM Plus module. Dit stukje techniek maakt het maken van goede foto’s een stuk makkelijker.

Specificaties + extra’s

LG’s nieuwe vlaggenschip is in het buitenland met name populair dankzij de uitneembare batterij. LG heeft op deze manier meer ruimte om de extra camera-module in te bouwen. De nieuwe camera-module heeft een eigen accu, handvat en fysieke knoppen.

De camera heeft 16 megapixels aan de achterkant en 8 megapixels aan de voorkant. De telefoon wordt aangedreven door een Snapdragon 820-processor en heeft een 5,3 inch scherm met QHD-resolutie. De telefoon zal 4 GB aan werkgeheugen hebben en een opslagcapaciteit van 32 GB. Het toestel is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk: ”Gold, Titan en Silver.” De losse verkoopprijs van de telefoon zal 699,- zijn.

De telefoon zal tevens beschikbaar zijn in combinatie met een abonnementsvorm.

Ontvang bericht zodra je LG G5 prijzen kunt vergelijken en zodra deze telefoon leverbaar is.


Tags: ,