Beelden van Lenovo Moto Z gelekt

Lenovo

Lenovo komt met een nieuwe lijn telefoons die de oude x serie zal opvolgen. De nieuwe telefoons zullen onder de naam Moto Z op de markt verschijnen.

Enkele dagen geleden zijn er beelden van de telefoon gelekt. Op deze beelden is te zien dat de telefoon uitgebreid kan worden met losse modules die aan de achterkant van het toestel zitten. Aldus bron EvLeaks.

lenovo-moto-z-motomods-big

Op de beelden is zichtbaar dat de camera verwerkt is in een van deze modules. De andere zullen wellicht voor opslag, geheugen of iets anders dienen.

Release

Over de release is nog niets bekent. Lenovo heeft nog geen officiële uitspraken gedaan omtrent de nieuwe Moto Z telefoons. Men verwacht dat de Moto Z-lijn tijdens de Tech World Congerence in San Fransisco wordt aangekondigd.


Tags: , ,