Gerucht: Samsung komt mogelijk in 2017 met buigbare smartphone

SamsungDe kans is groot dat Samsung volgend jaar met een buigbare smartphone op de markt komt.

Samsung is op dit moment bezig met twee modellen die opvouwbaar zouden zijn. Dit nieuws is bekendgemaakt door het over het algemeen betrouwbare Bloomberg. De telefoons vallen onder de projectnaam ”Valley” en zijn op dit moment volop in ontwikkeling.

Make-upspiegel

Een van de twee modellen is opvouwbaar tot een kleine make-upspiegel. Het andere model is in feite een normale smartphone en heeft een scherm van 5 inch. Echter dit model kan worden uitgeklapt tot een tablet met een doorsnede van 8 inch.

Release

Tot nu toe heeft Samsung alleen nog maar modellen uitgebracht met een gebogen scherm. Telefoons met deze eigenschap zijn de Galaxy S6 Edge en S7 Edge. Echter een volledig buigbare smartphone is er nog niet. Samsung heeft nog niets officieel uitgesproken over de komst van de telefoon.


Tags: , , ,