LG komt in september met opvolger van V10 smartphone

LG-G-Flex-2-multitasken
LG komt een maand eerder dan verwacht met de opvolger van de V10 smartphone. Dit is tegen alle verwachtingen in aangezien de eerdere geruchten.
Het nieuws kwam aan het daglicht via anonieme bronnen in het Zuid-Koreaanse ET News. De LG V10 kwam in oktober 2015 op de markt, LG kiest mogelijk voor september om de directe concurrentie van de andere smartphonemakers voor te zijn.

Aankondiging

Er wordt verwacht dat LG de nieuwe telefoon tijdens de techbeurs IFA in Berlijn zal aankondigen. Deze beurs zal begin september worden georganiseerd. Op deze beurs worden wel vaker nieuwe telefoons door fabrikanten aangekondigd.

De naam

De naam van het nieuwe toestel is nog niet officieel vastgelegd. Men verwacht dat de naam V20 waarschijnlijker is dan V11. De LG V10 is uniek door zijn extra scherm boven het hoofdscherm. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om extra informatie te tonen.

Tags: , ,