Foto’s van de Samsung Galaxy Note 4 uitgelekt

Er zijn een aantal foto’s uitgelekt van de Samsung Galaxy Note 4. Het toestel lijkt erg zijn voorganger, de Galaxy Note 3, en op de achterkant zit weer een leerachtige textuur die waarschijnlijk wel gewoon gemaakt is van plastic.

Foto’s van de Samsung Galaxy Note 4 uitgelekt

De Galaxy Note 4 ziet er iets hoekiger uit dan de Note 3 en hoewel de achterkant weer voorzien is van een leerachtige textuur is deze wel verschillend ten opzichte van de Note 3-achterkant.

Galaxy-Note-4Onderaan zien we een speaker en een microUSB 3.0-poort. Ook lijkt onderaan de S-Pen te zitten. Het frame om het toestel heen lijkt van metaal te zijn, maar dat is nog niet met zekerheid te zeggen. Achterop het toestel zit de camera en iets wat mogelijk een hartslagmeter kan zijn, net als bij de Galaxy S5. Het scherm heeft een grootte van 5,7 inch en een resolutie van 2560×1440 pixels.

Galaxy-Note-4-doosjeOok is het doosje van de Galaxy Note 4 uitgelekt via een andere bron. De Note 4 op het doosje komt wel overeen met de foto’s van de Note 4 zelf waardoor het erop lijkt dat we inderdaad naar het echte toestel kijken.

Vorige week werden er uitnodigingen verstuurd voor een Samsung UNPACKED-evenement op 3 september. Die uitnodiging wees op diverse manieren naar de Galaxy Note 4 dus verwacht een aankondiging van dat toestel op dat evenement.

Benieuwd naar acties van de Galaxy Note 4? Meld je aan voor de alert en je ontvangt een mailtje zodra er acties zijn!

Bron: GSMarena.com


Tags: , , , ,