Samsung ‘E500F’ duikt op in database

In een import-database van de website Zauba laat een telefoon zien die we nog niet eerder tegen zijn gekomen. Het gaat om een Samsung met als letter de E in de modelnaam. Of het om een Galaxy-telefoon gaat is niet helemaal duidelijk.

SM-E500FHet toestel is de SM-E500F. De SM staat voor Samsung en de rest geeft aan om wat voor toestel het gaat. Een modelnummer met als startletter de ‘e’ is nog niet eerder gebruikt door Samsung waardoor het onbekend is om wat voor toestel het gaat. In de database staat het toestel bedoeld is om te testen en dat het uit Zuid Korea komt. Eerder kondigde Samsung al de nieuwe Galaxy Alpha aan en de Galaxy A-reeks. Daarnaast is er ook nog de Galaxy S-reeks, wat zonder twijfel de bekendste reeks is van Samsung.

Samsung maakte eerder al bekend volgend jaar minder toestellen uit te brengen en het zou zo maar eens kunnen dat dit nieuwe toestel deel uitmaakt van een nieuwe modellen-reeks, mogelijk ter vervanging van een oude reeks. Zo heb je de Galaxy Young, Ace, Core, Fame, Grand, Trend en vast nog wat meer die we hier in Nederland niet hebben. Het kan zijn dat een paar van die reeksen geschrapt worden en dat de SM-E500F deel uitmaakt van een reeks die de oude budgetreeksen moet vervangen. Maar dat is pure speculatie.

De E500F niet de eerste E500 van Samsung

Samsung-E500Overigens is er ooit eerder een Samsung E500 geweest. Deze samsung-telefoon heeft een 1,76 inch-scherm met een resolutie van 176×220 pixels (256K kleuren), 60MB opslag en een telefoonboek waar maar liefst 1000 nummers in opgeslagen kunnen worden! Ook is er een camera aanwezig met een resolutie van 1,3 megapixels. Niet de meest spectaculaire specificaties, maar dit toestel stamt dan ook uit 2006. De kans is overigens groot dat de E500F een andere naam heeft als het uitkomt.

Bron: SamMobile


Tags: , , , ,