Galaxy A7 dunste Samsung ooit

De Samsung Galaxy A7 is nog niet aangekondigd, maar volgens de uitgelekte specificaties gaat het de dunste smartphone worden die Samsung tot nu uitgebracht heeft. De dikte van de Galaxy A7 zal slechts 6,3 millimeter bedragen, wat echt héél weinig is.

Galaxy-A7-zijkantDe Galaxy A-serie is nieuw en biedt een premium design. Het eerste toestel was de Galaxy Alpha en sinds kort zijn ook de Galaxy A3 en Galaxy A5 te bestellen. Nu zijn bij de Chinese keuringsinstantie TENAA de specificaties en foto’s opgedoken van de Galaxy A7. Het meest opvallende is dat het toestel slechts 6,3 millimeter dik is. Dunner dan de iPhone 6 en dunner dan de Galaxy S5. Sterker nog, het maakt de Galaxy A7 de dunste Samsung tot nu toe!

Galaxy-A7Het toestel heeft een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 1,5GHz octa-core processor en 2GB werkgeheugen. Achter zit een 13-megapixelcamera en voor zit een 5-megapixelcamera. Qua opslag is er 16GB aanwezig maar je kunt dat niet uitbreiden met een MicroSD-kaartje. Op de Galaxy A7 staat Android 4.4 maar we verwachten dat het toestel een update zal ontvangen naar Android 5.0.

Omdat de Galaxy A7 nog niet aangekondigd is is het nog niet duidelijk of het toestel naar Nederland komt. Maar omdat de Galaxy A3 en A5 wel gewoon in Nederland uitkomen lijkt het waarschijnlijk dat de Galaxy A7 ook gewoon naar Nederland zal komen. Het toestel zou binnen enkele weken officieel aangekondigd moeten worden.

Bron: TENAA


Tags: , , , , ,