Mogelijk toch geen iPhone 6C op 9 september

Komt er nu wel of geen iPhone 6C? Dat is de vraag die veel mensen momenteel bezighoudt. Er gaan geruchten dat de goedkope iPhone 6C op 9 september aangekondigd wordt, maar er zijn ook geruchten dat Apple nog even wacht met de iPhone 6C.

iPhone-6C

Volgens 9to5Mac wacht Apple nog even met het aankondigen van de iPhone 6C. De telefoon zou wel in de planning staan maar wordt nog niet aangekondigd op 9 september. Eerder waren er echter wél geruchten dat de iPhone 6C op 9 september aangekondigd zou worden. Heel vreemd is het overigens niet, al is dit niet helemaal de werkwijze die Apple doorgaans hanteert.

Apple houdt twee keer per jaar een persconferenties waarbij er eentje voornamelijk voor de iPhone bedoeld is. Dit jaar zal de iPhone-persconferentie op 9 september plaatsvinden en de eerstvolgende persconferentie zal hoogstwaarschijnlijk pas weer in 2016 plaatsvinden. Als de iPhone 6C niet op 9 september aangekondigd gaat worden dan vragen wij ons af wanneer dan wel. Volgens eerdere geruchten zou de goedkopere iPhone 6 later dit jaar uit moeten komen, maar Apple brengt nooit iets uit dat niet aangekondigd is in een persconferentie, dus we vragen ons af hoe ze dat gaan doen.

iPhone 5C gaat uit de verkoop

Een ander gerucht is dat de iPhone 5C na de aankondiging van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus uit de verkoop zal gaan. De iPhone 5S, iPhone 6 en iPhone 6 Plus zullen wel verkocht blijven worden.

Mocht het gerucht van 9to5Mac kloppen dan moeten liefhebbers van een nieuwe kleine iPhone dus nog even geduld hebben.

 


Tags: , , , , , ,