Komt Samsung eind dit jaar met Samsung ‘Golden’?

Samsung zou werken aan een nieuwe smartphone voor eind dit jaar. Momenteel gaat het gerucht dat het toestel de ontwikkelnaam ‘Golden’ heeft. Om alvast met de deur in huis te vallen: het is waarschijnlijk geen nieuwe ‘Note’ of ‘S3’ telefoon.

Samsung ‘Golden’ verkrijgbaar in wit en blauw?

Samsung GoldenSamsung zou momenteel werken aan een smartphone met de naam GT-i8190, of ‘Golden’ en die zou eind dit jaar uit moeten komen. Er zijn op het moment van schrijven nog niet veel details beschikbaar, maar soms maken minder details en een spannende naam het alleen maar interessanter. Voor nu gaan de geruchten dat de Samsung ‘Golden’ een 5 megapixel camera mee krijgt, qua kleuren in wit en blauw (niet goud?) verschijnt en dat hij midden november uit moet komen.

Samsung ‘Golden’ mogelijk opvolger Galaxy Ace-serie

De Samsung ‘Golden’ kan een paar kanten op. Het kan een mid-range toestel zijn, vergelijkbaar met de Galaxy Ace-serie of Galaxy Y, maar dan in een ‘natuurlijk’ jasje zoals we dat inmiddels gewend zijn van de Galaxy S3 en Galaxy Note 2. De code ‘GT-i8190’ doet die keuze ook enigszins vermoeden aangezien de Galaxy Ace 2 bijvoorbeeld serienummer ‘i8160’ heeft. Het kan ook zo zijn dat de ‘Golden’ een niche product wordt, gezien de naam. Denk hierbij aan een speciaal design, ontworpen door een merk of iets dergelijks, zoals de LG Prada. Dan is er nog de mogelijkheid dat het een Windows Phone toestel wordt of iets heel anders. Wij zetten echter in op een opvolger van de Galaxy Ace-serie, waar zou jij voor kiezen?

Bron: Pocketnow.com


Tags: , , ,