Op 11 december racen met Angry Birds

Rovio heeft bekendgemaakt dat Angry Birds GO! op 11 december uitgebracht gaat worden op Android, iOS, Windows Phone 8 én BlackBerry10! De game zal gratis te downloaden zijn en borduurt verder op de wereld van Angry Birds.

Angry Birds GO! laat boze vogels en varkentjes tegen elkaar racen

Angry Birds Go!

Op 11 december komt Angry Birds GO! uit. Deze gloednieuwe game van Rovio richt zich eens niet op het slopen van stellages maar laat alle personages tegen elkaar racen. Er is nog altijd niet heel veel bekend over de game behalve dat het een racegame is, gratis te downloaden en dat je je wagentjes kunt upgraden. Dat upgraden kan waarschijnlijk gedaan worden met ingame-transacties waarbij echt geld gebruikt kan worden. Het is ook voor het eerst dat we de personages van Angry Birds in 3D gaan zien.

Angry Birds GO! lijkt behoorlijk geïnspireerd door games als Mario Kart. Zo kan je auto versnellen door over bepaalde delen van baan te rijden, heb je krachten die je in kunt zetten en zul je zo nu en dan moeten vliegen om een stukje te overbruggen. Het ziet er allemaal in ieder geval erg leuk en kleurrijk uit!

Angry Birds GO! zal vanaf 11 december gratis te downloaden zijn op Android, iOS, Windows Phone 8 en BlackBerry10.


Tags: , , ,