Acer komt met 6 smartphones in 2013

Acer heeft bekend gemaakt dat het in 2013 de smartphone-markt gaat veroveren en wel met 6 nieuwe smartphones! Acer is dus ambitieus wat betreft de smartphones en wil in 2013 écht gaan knallen.

Acer logoGaat Acer de Europese markt veroveren?

Jim Wong, CEO van Acer, heeft melding gemaakt dat we in 2013 maar liefst zes Acer smartphones mogen verwachten. Ook zou Acer van plan zijn de smartphone markt in 2013 te veroveren. Of Acer komend jaar daadwerkelijk een grote speler kan worden betwijfelen we nog, maar duidelijk is dat ze wel de ambitie hebben en eerlijk is eerlijk: niet geschoten is altijd mis! Van de zes smartphones zal er eentje draaien op Windows Phone 8. De rest van de modellen zal draaien op Android, waarbij de high-end modellen een dual-core processor meekrijgen.

De zes smartphones zullen zoals gezegd in 2013 op de markt verschijnen en dat zal gebeuren in Europa, China en Zuid-Oost Azië. Ook wil de fabrikant meer eenheid in het design en het merk wil meer gaan regelen met telecomproviders om zo een meer dominante positie te krijgen. We zijn heel benieuwd of 2013 het jaar van Acer gaat worden.

Bron: Mobilecowboys


Tags: , , ,