Samenwerking Nokia en KPN voor Windows Phone 8

KPN en Nokia gaan samenwerken om Windows Phone 8 een ‘substantieel aandeel’ te geven. Wat KPN betreft zijn er voor Windows Phone 8 vooral kansen in de zakelijke markt.

KPN en Nokia gaan samenwerking aan in Nederland

Nokia en KPN
KPN en Nokia gaan de samenwerking aan om Windows Phone 8 een flink aandeel te geven. “Ons vertrouwen in Windows Phone groeit met de dag en de behoefte aan een derde ecosysteem dat niet alleen onze klanten meer keuze biedt, maar ons als bedrijf ook meer opties geeft, is evident“, zegt John van Vianen, CEO van KPN Zakelijke Markt. Om Windows Phone 8 op de zakelijke markt alvast een duwtje in de rug te geven, krijgen alle negenhonderd medewerkers van de marketing-  en salesafdeling bij KPN een Nokia Lumia 920 of Lumia 820.

Naadloze integratie Windows 8 en Windows Phone 8 is interessant

Volgens KPN is de naadloze integratie met Windows 8 en Windows Phone 8 ontzettend interessant. Vooral omdat veel bedrijven met Windows werken is de keuze voor Windows Phone niet zo heel gek. Hoe KPN bedrijven wil gaan stimuleren om Windows Phone 8 te gaan gebruiken is nog niet helemaal duidelijk, maar Nokia zegt blij te zijn met de samenwerking. “Het onderstreept onze visie dat bedrijven en consumenten keuze willen en behoefte hebben een derde ecosysteem“, aldus Sebastiaan van Silfhout, Managing Director Nokia Benelux.

Nokia Lumia 920: schrijf je in voor onze mail-alert!

 

Bron: Nu.nl


Tags: , , , ,