Samsung Galaxy Note: apart maar zeer populair!

De Samsung Galaxy Note doet het érg goed. De hybride smartphone/tablet is in vijf maanden tijd al vijf miljoen keer verscheept. Ondanks haar afmetingen is de Note dus erg gewild.

Galaxy NoteSamsung heeft bekend gemaakt dat de Galaxy Note in vijf maanden tijd maar liefst vijf miljoen keer verscheept is. Daarmee is het toestel met recht een succes te noemen. Het is niet het succes van de Galaxy S2, maar dat had ook niemand verwacht. Sterker nog, we denken dat veel mensen dit aantal niet verwacht hadden, zeker gezien de grootte van het toestel. Vooral in Samsung’s thuisland, Zuid-Korea, doet de Note het goed, maar ook in een aantal Europese landen (waaronder Nederland) gaan de verkopen lekker.

Betekent dit een revolutie in smartphone land en gaan we meer van dit soort hybride toestellen zien? Het is een succes gebleken en er zit dus geld in. Overigens onderscheidt de Galaxy Note zich niet alleen met zijn 5,3 inch scherm, maar er wordt ook een pennetje bijgeleverd. Deze S-Pen verandert je smartphone in een tablet waarop je zeer nauwkeurig kunt werken met je pennetje. Denk aan tekenen, ontwerpen, schrijven of gewoon door menu’s navigeren. Uiteraard werkt het scherm ook gewoon met je vingers, maar het pennetje maakt het toch net wat specialer.


Tags: , ,