iPhone 5S in augustus

Als we de laatste geruchten mogen geloven gaat Apple in augustus de iPhone 5S presenteren. Dat is vrij laat, zeker omdat andere merken nu al nieuwe high-end smartphones op de markt aan het brengen zijn.

iPhone 5S in augustus

iPhone 5SVolgens de laatste geruchten komt Apple in augustus met de iPhone 5S. Het zal geen grote update zijn zoals de iPhone 5 dat was ten opzichte van de 4S. Qua uiterlijk zal de iPhone 5S nagenoeg hetzelfde zijn, maar de processor en camera zullen wel verbeterd worden. Verdere details ontbreken op dit moment nog. Over een goedkopere iPhone is door de anonieme bronnen niet gesproken.

iPhone 5S genoeg om concurrentie voor te blijven?

We vragen ons af of een iPhone 5S met kleine wijzigingen voldoende gaat zijn voor Apple om de concurrentie voor te blijven. iOS is sinds de iPhone 4S (de introductie van Siri) weinig veranderd en ook de iPhone zelf is weinig veranderd. Het is allemaal wel verbeterd maar meer dan dat ook niet. In de tussentijd zit de concurrentie niet stil. Zo komt de Samsung Galaxy S4 mogelijk met een functie die je ogen kan volgen om zo te scrollen en te pauzeren, de HTC One heeft een nieuw type camera, Nokia wil dit jaar smartphones op de markt brengen met hoogwaardige camera’s en Sony wil ook meer gaan doen in het high-end segment. Tegen de tijd dat de iPhone 5S uit gaat komen heeft de concurrentie hun toestellen al lang en breed op de markt en we denken dat een ‘kleine update’ niet genoeg zal zijn om de vorige modellen te overtreffen qua verkoopcijfers.

Van de andere kant… elke keer wordt gezegd dat de vorige modellen niet overtroffen kunnen worden qua verkoopcijfers en we weten allemaal hoe dat steeds loopt!


Tags: ,