Lumia 520 komt in mei uit mét een cadeautje

Nokia gaat in mei de Nokia Lumia 520 uitbrengen, de goedkoopste Windows Phone 8-smartphone tot nu toe! Als promo-actie geeft Nokia bij de Lumia 520 een gratis verwisselbare cover weg.

Nokia brengt in mei de Lumia 520 uit

Lumia 520 met coverHalf mei wordt de Nokia Lumia 520 uitgebracht voor een adviesprijs van 179 euro. Als actie wordt er de eerste drie maanden een gratis verwisselbare cover weggegeven door Nokia zodat je je Lumia 520 naar eigen smaak kan aanpassen. En de Lumia 520 mag dan wel een budget-Lumia zijn, maar na onze ervaring met de Lumia 620 heeft ‘budget-Lumia’ een hele andere betekenis gekregen! Je krijgt bij Nokia in de lagere prijsklassen enorm veel waar voor je geld en zo ook bij de Lumia 520: gratis offline turn-by-turn navigatie met HERE, gratis muziek streamen met Nokia Music, 7GB gratis opslag via SkyDrive, de mogelijkheid Microsoft Outlook, Word, Excel en Powerpoint te gebruiken, een 5 megapixel-camera met tal van extra’s zoals Cinemagraph, Slimme Opname en Panorama én het supergevoelige scherm dat bijvoorbeeld ook in de Lumia 920 zit. Een flinke lijst features dus.

Nokia Lumia 520Verder heeft de Lumia 520 een schermgrootte van 4 inch met een resolutie van 800×480 pixels, een 1GHz dual-core processor, 512MB werkgeheugen, 8GB opslaggeheugen en de mogelijkheid een MicroSD-kaartje van maximaal 64GB erbij te prikken. Niet gek voor nog geen 180 euro.

Gratis verwisselbare cover in een kleur naar keuze

De eerste drie maanden krijg je bij de Lumia 520 gratis een verwisselbare cover in een kleur naar keuze. Bij de Lumia 920 was er ook een actie waarbij je een gratis draadloze lader kreeg in een kleur naar keuze. Ergens halverwege mei zal de Lumia 520 leverbaar zijn voor een adviesprijs van nog geen 180 euro. Aanmelden voor de gratis verwisselbare cover kan via Nokiapromotion.nl (wel even de voorwaarden lezen!). Benieuwd naar hoe een goedkope Lumia zich kan meten tegenover de meer high-end modellen? Lees het in onze Lumia 620-review!

Meld je aan voor de Nokia Lumia 520-alert en blijf op de hoogte van acties!

Bron: Nokia


Tags: , , ,