Is dit het frame van de iPhone 6?

Er zijn foto’s gelekt van het vermoedelijke frame van de iPhone 6. Het is nog een beetje vroeg om met zekerheid te zeggen of het frame ‘echt’ is maar het is niet ondenkbaar dat het frame van een prototype is.

Foto van vermoedelijk frame van de iPhone 6 verschijnt online

De Chinese CTech, welke eerder al correcte specificaties en een video plaatste van een iPhone 5C heeft nu twee foto’s geplaatst van het metalen frame van een vermoedelijke iPhone 6.

iPhone 6 frameHet scherm dat op het frame bevestigd moet worden zou een grootte hebben van 4,7 inch en dat komt overeen met eerdere geruchten over de schermgrootte van de iPhone 6. Op basis van het frame lijkt het toestel ook dunner te zijn, en dat komt ook overeen met geruchten die hinten naar een dikte van 6mm.

Er klopt echter iets niet, en dat is de breedte van het frame. Hij is namelijk breder dan een normale iPhone. Hiermee wijkt het dus af van eerdere iPhones maar erg is het zeker niet! Door het bredere frame kan er namelijk een groter scherm gebruikt worden met dunner randen erlangs! We hebben even een voorbeeldje gemaakt van hoe de iPhone 6 eruit zou kunnen zien als het dit frame zou gebruiken.

iPhone 6 frame en mockupBron: GSMArena.com


Tags: , , ,