LG kondigt de LG G2 Mini aan

LG heeft de LG G2 Mini aangekondigd. Eigenlijk was het de bedoeling dat het toestel tijdens het Mobile World Congress aangekondigd zou worden maar LG Nederland was iets te enthousiast en heeft het toestel nu al aangekondigd.

LG kondigt de LG Mini 2 aan

Vorige week kondigde LG al aan dat het tijdens het Mobile World Congress de LG G2 Mini aan zou kondigen, maar een week voor aanvang van de beurs is het toestel al officieel aangekondigd.

Net als de gewone LG G2 heeft de LG G2 Mini de hardware-knoppen op de achterkant zitten, onder de camera. Het toestel, dat draait op Android 4.4, heeft een 1,2GHz Snapdragon 400-processor, 1GB werkgeheugen en 8GB opslaggeheugen. Er is de mogelijkheid het opslaggeheugen uit te breiden met een MicroSD-kaartje van maximaal 64GB. Het toestel heeft twee camera’s, eentje van 8 megapixels aan de achterkant en eentje van 1,3 megapixels aan de voorkant. Dan het scherm, want die is met zijn 4,7 inch niet echt ‘mini’ te noemen. De resolutie van het scherm is 540×960 pixels.

LG G2 MiniQua grootte zit de LG G2 Mini tussen de Galaxy S4 Mini en de Galaxy S4 in, wat hem nou niet bepaald mini maakt. De G2 Mini is ook maar een centimeter kleiner in de lengte dan zijn grotere broertje. Wel zal de G2 Mini waarschijnlijk voor flink wat minder geld verkocht gaan worden. Zo zijn de specificaties redelijk gelijk aan die van de Motorola Moto G, een toestel van minder dan 200 euro. Een officiële prijs en releasedatum zijn nog niet bekendgemaakt.

Meld je aan voor de alert van de LG G2 Mini. Dan krijg jij, zodra er acties zijn, een mailtje!

Tags: , ,