Artikel: De populairste toestellen en merken van juli 2014

Het is tijd om de populairste toestellen, merken en besturingssystemen van juli te bekijken voordat we doorgaan naar augustus.

Dit zijn de populairste toestellen op GSMacties.nl!

GSMACTIESMaandelijks wordt GSMacties.nl bezocht door enorm veel mensen en al die mensen klikken weer op andere acties en bekijken andere telefoons. Op deze manier krijgen we een goed beeld van welke merken en toestellen populair zijn en dat willen we maar al te graag met jou delen!

Bekijk het artikel van juni 2014 om te zien wat toen de populairste toestellen en merken waren!

De top 5 smartphones

Zal er ooit nog wat gaan veranderen in de top 5? Al sinds we begonnen zijn met deze artikelen is er weinig veranderd in de top 5. De toestellen zijn wat opgeschoven en hier en daar is een toestel vervangen maar daar blijft het ook bij. Wel opvallend dat de Galaxy S5 nog altijd niet door heeft weten te dringen in de top 5.

5-beste-smartphones-juli-2014

Bekijk en vergelijk acties van de vier populairste toestellen op GSMacties.nl!

Top 5 per merk

Apple-juliNog ongeveer twee maanden en dan gaat deze lijst er waarschijnlijk héél anders uit zien. In september wordt namelijk (als de geruchten kloppen) de iPhone 6 aangekondigd. Tot dan zal er in het Apple-kamp weinig veranderen.

iPhone 5S 16GB acties iPhone 4S 8GB acties iPhone 5C 16GB acties iPhone 5C 8GB acties iPhone 5S 32GB acties

HTC-JuliDe One (M8) doet het nog steeds erg goed en is met recht de nieuwe topper van HTC. Daarna komt de vorige One, die eveneens nog altijd erg populair komt. Voor de rest zijn het goedkopere toestellen.

HTC One (M8) acties HTC One acties HTC Desire 310 acties HTC One Mini acties HTC Desire 300 acties

Huawei-juliHuawei blijft lekker gaan en heeft diverse interessante toestellen in het portfolio zitten. Van high-end naar budget en alles er tussen in. Indrukwekkend hoe dit merk zich zo snel omhoog heeft weten te werken!

Ascend G6 acties Ascend P7 acties Ascend P6 acties Ascend G510 acties Ascend Y530 acties

LG-juliDe LG G2 Mini heeft zich een weg weten te banen naar de eerste plaats en de Nexus 5 staat nog altijd op 2. Ook de G3 is in populariteit gestegen en dat is niet zo gek want het is een goede smartphone!

G2 Mini acties
Nexus 5 acties
G3 acties L70 acties G2 acties

Nokia-juliDe Lumia 520 staat nog altijd op de eerste plaats maar de Lumia 930 en 630 komen snel dichterbij. Vooral de Lumia 930 is snel gestegen!

Lumia 520 acties Lumia 930 acties Lumia 630 acties Lumia 925 acties Lumia 1520 acties

Samsung-juliSamsung heeft weliswaar nieuwe toestellen uitgebracht maar die kunnen qua populariteit niet op tegen de Galaxy S-serie. De Galaxy S5 hadden wij inmiddels wel hoger verwacht qua plaats.

Galaxy S3 acties Galaxy S4 acties Galaxy S4 Mini acties Galaxy S5 acties Galaxy S3 Mini acties

Sony-juliEn de Xperia Z is weer terug op de eerste plaats, met de goedkope Xperia E1 op de tweede plaats. Voor de rest alleen maar Xperia’s. Wel opvallend dat de Z1 Compact uit de lijst verdwenen is.

Xperia Z acties Xperia E1 acties Xperia Z2 acties Xperia Z1  acties Xperia Z Ultra acties

Populariteit van merken

Top-Merken-juliHTC heeft weer op populariteit moeten inboeten, en daardoor zijn zowel Sony als LG een plekje gestegen. Verder is het gelijk gebleven. Samsung en Apple zitten overigens wel erg dicht bij elkaar!

Besturingssystemen

Top-Besturingssystemen-juliApple heeft deze maand een flinke inhaalslag gemaakt en staat nu op 38 procent. Die extra procenten komen van Android af want die is nu onder de 60 procent gedaald. Windows Phone zit nog altijd onderaan met een magere 3 procent.

Vergelijk diverse scherpe acties in combinatie met diverse telefoons op GSMacties.nl!

Tags: , , , ,