Spotify nu ook gratis op Windows Phone

Android en iOS hadden het al: helemaal gratis muziek luisteren met Spotify op je smartphone. Uiteraard wel met een paar restricties, maar een gegeven paard mag je niet in de bek kijken! Windows Phone-gebruikers kunnen nu ook gratis muziek luisteren.

Spotify nu ook gratis voor Windows Phone-gebruikers

Spotify WP8 logoDat Windows Phone bij veel app-ontwikkelaars het ondergeschoven kindje is mag geen verrassing zijn, maar onder andere Spotify is druk bezig om een en ander gelijk te trekken tussen alle versies. Een van de nieuwste features, namelijk het gratis luisteren van muziek, was al even beschikbaar op Android en iOS maar is nu ook naar Windows Phone gebracht. Veel gebruikers klaagden in de afgelopen maanden over het ontbreken van deze functie.

Als je Spotify gebruikt zonder Premium-abonnement kun je alles gratis luisteren, maar alleen in Shuffle-modus. Je kunt een album bijvoorbeeld niet in chronologische volgorde luisteren, want alles gaat door elkaar heen. Ook is het niet mogelijk de muziek offline op te slaan. Wel heb je toegang tot de tientallen of zelfs honderden afspeellijsten die je kunt vinden met de Spotify-app.

Je kunt uiteraard altijd overstappen naar Premium als je net wat meer uit Spotify wilt halen en daar betaal je 10 euro per maand voor.

Spotify voor Windows Phone is te downloaden in de Store

Tags: , , , , , ,