Last minute iPhone 6-geruchten

Vanavond is het zo ver, dan wordt de iPhone 6 aangekondigd. Tot die tijd blijven de geruchten echter binnen druppelen. Zo is vandaag uitgelekt wat de mogelijke naam van de 5,5 inch-iPhone 6 wordt, wat de mogelijke specificaties zijn van de iPhone 6 en meer!

Bekijk hier de preview van het Apple evenement van vanavond!

iPhone 6 Plus

Apple zwartwit logoVolgens de Japanse website Mac Otakara zal het 5,5 inch-model van de nieuwe iPhone iPhone 6 Plus gaan heten. Eerder werd gedacht aan iPhone 6L maar dat klopt dus blijkbaar niet. De 4,7 inch-versie zal gewoon iPhone 6 heten. En naast de Japanse bron zou er volgens MacRumors ook een tweede bron zijn die hetzelfde heeft gezegd. Er zijn echter ook geruchten dat de grotere iPhone de naam Air mee gaat krijgen, wat in lijn ligt met de iPad Air en MacBook Air.

De Japanse bron is trouwens vrij geloofwaardig want de website wist eerder al te melden dat de vorige modellen de iPhone 5S en iPhone 5C zouden gaan heten. Maar of ze het dit jaar ook bij het rechte eind hebben is nog maar de vraag!

Bron: GSMarena

Mogelijke iPhone 6 specificaties uitgelekt

De grootste telecomprovider in de wereld, China Mobile, heeft de mogelijke specificaties van de iPhone 6 online gezet. Vreemd is dat de specificaties verschillen van eerder gelekte specificaties.

Scherm  4,7 inch, saffierglas
Resolutie  1134 x 750 pixels
Processor  quad-core Apple A8
Werkgeheugen  1GB
Opslag  16, 32, 64 of 128GB
Afmetingen  138mm x 67mm x 7mm
Camera achterkant  8 megapixels
Camera voorkant  2.1 megapixels

Het enige waar nog twijfels over zijn is de processor. Dat het een Apple A8 is zal wel kloppen, maar eerder werd er van uit gegaan dat het om een dual-core zou gaan en geen quad-core. Ook is het nog maar de vraag of de iPhone 6 inderdaad een scherm krijgt van saffierglas. Er zijn behoorlijk wat tegenberichten geweest daarover en op dit moment lijkt het onwaarschijnlijk dat saffierglas zijn opwachting maakt in het 4,7 inch-model. De iPhone 6 zou overigens ook water- en stof-dicht zijn, maar dat moet je nog met een korreltje zout nemen.

Bron: 9to5Mac

Is deze foto gemaakt met de iPhone 6?

iPhone-6-cameravergelijkingDe linker foto van het bovenstaande plaatje zou gemaakt zijn met de iPhone 6 en dat is alles wat er over bekend is. De kwaliteit van de iPhone 6-foto is iets beter dan die van de iPhone 5S-foto. Er is minder ruis, iets meer details en iets lichter. De foto van de LG G3 is echter beter dan de iPhone 6-foto met nog minder ruis en meer details. Als de iPhone 6-foto inderdaad met een iPhone 6 gemaakt is dan is het hoogstwaarschijnlijk een model dat nog niet helemaal af is. Het kan dus zomaar zijn dat de uiteindelijke iPhone 6 betere foto’s schiet omdat alles beter op elkaar afgesteld is.

Bron: GSMarena

Beide iPhone 6-modellen komen uit op 19 september

Volgens iGen.fr komen zowel de gewone iPhone 6 als de iPhone 6 Plus uit op 19 september. De Franse website heeft eerder ook correcte releasedatums gelekt. Over de releasedatum van de iPhone 6 Plus zijn echter nog twijfels. Er zijn vrij veel geruchten geweest over productieproblemen en het toestel zou pas later dit jaar in de winkels liggen. Die geruchten zijn er ook nu nog steeds. Van de iPhone 6 willen we best geloven dat die op 19 september in de schappen ligt maar we hebben onze twijfels over de iPhone 6 Plus. Veel berichten over productieproblemen en nagenoeg geen gelekte informatie over het toestel zegt volgens ons genoeg.

Bron: 9to5Mac

U2 gaat iets doen tijdens de persconferentie vanavond

U2 zelf ontkent het maar volgens The New York Times gaat de band vanavond optreden tijdens de Apple-persconferentie. Naast een optreden wordt er echter ook aangekondigd dat het nieuwe album van U2 ‘geïntegreerd’ wordt met een van de nieuwe apparaten van Apple. Dat is niet voor het eerst want eerder bracht Apple al een zwart met rode U2-iPod uit.

Bron: 9to5Mac

 


Tags: , , , , ,