Foto van Sony ‘Lavender’ uitgelekt

Er is een foto uitgelekt van een nog onbekende Sony-smartphone en wat direct opvalt is dat de randen naast het scherm ongelooflijk dun zijn. Eigenlijk kun je gerust zeggen dat er gewoon geen randen zijn.

Sony LavenderDe gelekte telefoon is de Sony Lavender (codenaam). Eerder kwam Upleaks, die nu de foto uitgelekt heeft, al met wat informatie over deze telefoon. Zo zou de telefoon een octacore-processor hebben van Mediatek, 2GB werkgeheugen en een onbekend schermformaat met een resolutie van 1080×1920 pixels. De telefoon zou draaien op Android 5.0. Opvallend is dat er twee 13-megapixelcamera’s aan boord zijn. Je kunt dus met zowel de camera op de voor- als achterkant prachtige foto’s maken.

Maar dan de randen naast het scherm: die zijn er bijna geen. Eerder waren er al foto’s uitgelekt van een smartphone van Oppo waarop ook nagenoeg geen randen te zien zijn. Oppo maakt gebruik van een speciale techniek om dat mogelijk te maken. Bij de Sony Lavender ligt het waarschijnlijk iets anders maar het is een knap staaltje techniek. Het valt trouwens op dat er flink aan de foto gesleuteld is. Zo zijn de randen nogal ruw en er is geen Sony-logo te zien. Upleaks heeft aangegeven dat hij om diverse redenen het Sony-logo weggehaald heeft, maar wat die redenen zijn is niet bekend. Mogelijk is door hem ook de originele achtergrond verwijderd, wat de ruwe randen verklaart.

Het is nog niet bekend wanneer Sony deze telefoon gaat aankondigen en wat de prijs zal zijn.

Bron: Upleaks


Tags: , , ,