Microsoft Lumia 640 krijgt als eerste Windows 10

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de Lumia 640 als een van de eerste Windows Phone-telefoons de update naar Windows 10 zal krijgen later dit jaar.

De Microsoft Lumia 640 is een van de nieuwste telefoons van Microsoft en sinds kort verkrijgbaar in Nederland. De General Manager van Microsoft in Scandinavië, Ossi Korpela, heeft in een video naar buiten gebracht dat de Lumia 640 een van de eerste telefoons zal zijn die de update naar Windows 10 gaat krijgen.

Wanneer Windows 10 precies beschikbaar is als update is nog niet bekend en Korpela meldt alleen dat het later dit jaar zal zijn. Diverse geruchten spraken in eerste instantie over een release ergens in september, maar volgens de nieuwste geruchten kan de release ook wel eens dichterbij zijn dan we denken. Mogelijk komt Windows 10 in juni/juli namelijk al uit, samen met nieuwe telefoons van Microsoft.


Tags: , , , ,