Foto’s tonen weinig veranderde iPhone 6S

Als we gelekte foto’s mogen geloven zal de iPhone 6S qua uiterlijk nagenoeg gelijk zijn aan de iPhone 6. Nu is dit eigenlijk bij elk S-model zo dus heel verrassend is het niet. Mogelijk zal er intern wel een en ander geüpgraded zijn.

iPhone-6S-achterkant

De foto’s van de iPhone 6S achterkant zijn in handen van 9to5Mac. Als je deze naast het achterpaneel van de iPhone 6 legt dan zie je eigenlijk geen verschil. Qua dikte zou er mogelijk wel een verschil zijn maar dat is blijkbaar zo minimaal dat je het niet merkt. Eerder waren er geruchten dat de iPhone 6S 1 millimeter dikker zou zijn vanwege Force Touch, maar daar zijn vooralsnog geen aanwijzingen voor te vinden. Aan de binnenkant zijn er wel wat verschillen te vinden. Zo zitten de bevestigingspunten voor de chips op iets andere plekken. Heel gek is dat niet want de chips van de iPhone 6S verschillen iets van de chips van de iPhone 6.

iPhone-6S-achterkant-2

De nieuwe iPhone zal waarschijnlijk geen gebruik maken van het nieuwe metaal dat Apple ontwikkeld heeft. Dat nieuwe metaal zou een einde maken aan de strepen voor de antenne. Die strepen zijn op de achterkant van de iPhone 6S nog steeds aanwezig wat erop kan wijzen dat Apple hetzelfde materiaal gebruikt als bij de iPhone 6. Ook de aansluitingen, speakers en microfoon zijn onveranderd.

Bron: 9to5Mac


Tags: , ,