Samsung Gear S2 te zien op foto’s

Er zijn twee foto’s verschenen waarop de nieuwe smartphone van Samsung te zien is. De Samsung Gear S2 heeft in tegenstelling tot zijn voorganger een rond design en ziet er bijzonder stijlvol uit.

Samsung-Gear-S2-promo-2

De foto’s hebben een vintage-stijl waardoor de Samsung Gear S2 wat weg heeft van een retro-futuristisch horloge. Toch heeft het wel wat want de combinatie van het design met de manier waarop het gepromoot wordt is iets wat je niet vaak ziet.

Samsung-Gear-S2-promo

Veel details over de Gear S2 zijn niet bekend en eigenlijk weten we niet meer dan wat we zien op de twee foto’s. Vorige week kondigde Samsung tijdens een eigen evenement de Galaxy S6 Edge Plus en Note 5 aan en eerder waren er ook geruchten dat de Gear S2 aangekondigd zou worden. Later werd bekend dat de Gear S2 hoogstwaarschijnlijk pas tijdens de IFA-beurs in Berlijn aangekondigd zou worden.


Tags: , , ,