Foto toont LG smartphone met 2e schermpje

Er is vandaag een foto online verschenen waarop een nieuwe LG-smartphone te zien is. Op het eerste gezicht lijkt het een normale smartphone, totdat je het 2e schermpje ziet dat zich bovenaan bevindt.

LG-V10Er is al vaker wat uitgelekt over de LG V10, een smartphone met een klein schermpje boven het grote scherm. Nu is er echter voor het eerste een duidelijke foto waarop het schermpje te zien is terwijl deze actief is.

Op het tweede schermpje zullen voornamelijk snelkoppelingen naar apps te vinden zijn, maar mogelijk kunnen er ook notificaties getoond worden. We gaan er overigens van uit dat bepaalde apps ook informatie kunnen tonen op dat tweede schermpje, maar voor alle ins en outs moeten we even afwachten tot de telefoon van LG officieel aangekondigd wordt. Die aankondiging zal waarschijnlijk op 1 oktober plaatsvinden.

Specificaties LG V10

De LG V10 wordt hoogstwaarschijnlijk geen topmodel, maar meer een experimenteel toestel. Dat wil overigens niet zeggen dat de specificaties slecht zullen zijn. Er zou een Snapdragon 808 in zitten, 3GB werkgeheugen, achterop een 16-megapixelcamera en voorop een 5-megapixelcamera. Ook zou er een vingerafdrukscanner aanwezig zijn op de telefoon.

 


Tags: , , ,