WhatsApp op iOS ontvangt Force Touch-update

WhatsApp heeft zijn app op iOS geüpdatet. Er zijn onder andere functies voor Force Touch toegevoegd en het menu voor de instellingen heeft een nieuw design gekregen waardoor het allemaal wat overzichtelijker is.

WhatsApp-iOS-update

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus beschikken over een drukgevoelig scherm en door harder of zachter te drukken kun je in sommige apps verschillende acties uitvoeren. In WhatsApp is dat nu ook mogelijk want de app is geüpdatet en ondersteunt nu Force Touch. Zo is er nu Peek and Pop. Door wat harder op het scherm te drukken kun je een preview van een linkje bekijken en als je nóg wat harder drukt dan wordt de link geopend. Zo kun je even kijken waar een linkje heen gaan zonder dat je de chat hoeft te verlaten.

Naast de toevoeging van Peek and Pop is ook het instellingen-menu voorzien van een nieuw design zodat het overzichtelijker oogt.

De update is nu al beschikbaar voor WhatsApp.


Tags: , , , , , ,