Aankondiging Honor 7 op 8 juni?

De Honor 6 is inmiddels een jaartje oud dus het is tijd voor een upgrade. De Huawei Honor 7 (zonder Huawei-toevoeging in Nederland) wordt hoogstwaarschijnlijk op 8 juni aangekondigd.

In Nederland (en diverse andere Europese landen) is Honor een eigen merk maar in thuisland China is Honor een modelnaam van Huawei. De telefoons die uitgebracht worden zijn echter gewoon hetzelfde en hoewel de Honor 6 hier redelijk nieuw is, is het model toch alweer een jaartje oud. De Huawei Honor 7 zal hoogstwaarschijnlijk aangekondigd op 8 juni.

Imagination-is-everythingHuawei heeft een teaser online gezet. Er is een sterrenhemel te zien met daarin een soort spiraal met een zwart gat. Eronder staat de tekst “Verbeelding is alles“. Nu kan dat van alles betekenen maar eerdere geruchten spraken over de release van een telefoon in juni met nog een mogelijke tweede variant in juli.

Mogelijke specificaties Huawei Honor 7

Huawei-Honor-7De specificaties van de Huawei Honor 7 zijn al opgedoken op de digitale snelweg en zoals gezegd komen er twee varianten: een normale versie en een extra krachtige versie. Beide modellen hebben een 5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels en een Kirin 935-chipset. Ook beschikken beide modellen over een 13-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie, 16GB opslag. en een 3280mAh-accu. Het verschil tussen de beide versies is dat de normale versie 3GB werkgeheugen heeft en de krachtige versie 4GB werkgeheugen.

De prijs zal rond de 350 euro zitten voor het normale model en 450 euro voor de krachtige versie. Voor puur en alleen 1GB werkgeheugen extra lijkt 100 euro extra wat overdreven dus mogelijk zijn er nog meer verschillen.

Bron: GSMarena


Tags: , ,