Google Nexus 4 in no-time uitverkocht

Ongeveer twee weken terug heeft Google de Nexus 4 aangekondigd, het nieuwste vlaggenschip voor Android, gemaakt door LG. De Nexus 4 is de opvolger van de Samsung Galaxy Nexus en was binnen een paar uur uitverkocht.

Google Nexus 4 in enkele uren uitverkocht

Google Nexus 4De Nexus 4 van Google is momenteel nog niet in Nederland te koop, maar wel in landen zoals Duitsland, Spanje, Frankrijk, de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Australië. In die landen was de Nexus 4 binnen een paar uur helemaal uitverkocht, wat uiteraard goed nieuws is voor Google en LG. Minder goed nieuws is het voor de consument, want die moet nu wat langer wachten op het eerste Android 4.2 toestel.

Nexus 4 eind november leverbaar in Nederland

In Nederland kunnen we de Nexus 4 eind november waarschijnlijk verwachten, maar onbekend is wat de prijs dan zal zijn. In Spanje ligt de prijs rond de 600 euro en in Oostenrijk ligt de prijs rond 549 euro. Dat is dan wel buiten Google’s eigen Play Store om, want daar kost het toestel slechts 349 euro. In Duitsland kost de Nexus 4 ‘maar’ 400 euro en meestal is Duitsland een goede indicatie voor de prijs in Nederland. We moeten dus nog even afwachten wat de Nexus 4 in ons land gaat doen qua prijs.

Meld je aan voor de Nexus 4 alert en blijf op de hoogte van acties!

Bron: Nu.nl


Tags: , , , , ,