Samsung Galaxy S4 Mini duikt op

De Samsung Galaxy S4 is pas net aangekondigd maar de volgende telefoon in de S4-serie lijkt al klaar te staan. Het gaat om de Samsung Galaxy S4 Mini en hoewel we er al vaker over bericht hebben lijkt het toestel steeds waarschijnlijker te worden.

Samsung Galaxy S4 Mini komt mogelijk in juni of juli

Galaxy S4 MiniDe Samsung Galaxy S4 Mini is al vaker opgedoken maar nu lijkt het vrijwel zeker te zijn dat hij komt en wat de specificaties zullen zijn. Hij heeft namelijk kort op de website van Samsung gestaan onder modelnummer GT-I9190 en er zijn wat foto’s uitgelekt van wat vermoedelijk de S4 Mini is. Qua specificaties zou de S4 Mini een 4,3 inch Super amoled scherm hebben met een resolutie van 960×540 pixels en de processor zou een 1,6GHz dual-core model betreffen. Mogelijk zal de S4 Mini ook een aantal nieuwe functies van de Samsung Galaxy S4 overnemen.

Volgens geruchten gaat Samsung de Galaxy S4 Mini ergens in juni of juli aankondigen.

Geen woord over ‘Project J’?

Zelf hadden we het vermoeden dat Samsung de S4 Mini tegelijkertijd met de Galaxy S4 zou aankondigen. Er waren namelijk indicaties dat Samsung zou werken aan ‘Project J‘, een project dat meerdere Galaxy S4’s zou bevatten waaronder de S4 Mini en S4 ‘Active’. Dat allemaal was nog puur speculeren maar mogelijk zou het geen verkeerde zet geweest zijn om de S4 voor ‘iedereen’ te introduceren. Zo zou er de gewone Galaxy S4 zijn voor de high-end gebruikers, de S4 Mini voor de gebruikers met wat minder eisen en/of een krapper budget en de S4 Active voor de gebruiker die altijd actief bezig is met sporten of iets dergelijks.

Vergelijk specificaties en prijzen van Samsung smartphones!

Bron: LetsGoDigital & GSMarena


Tags: , , ,