Samsung Galaxy S5 verkoopt beter dan de Galaxy S4

Samsung heeft goede hoop dat de Samsung Galaxy S5 het heel erg goed gaat doen qua verkopen. Niet zo heel gek ook want al op de eerste dag verkocht de Galaxy S5 meer dan de Galaxy S4 op de eerste dag van de release.

Galaxy S5 verkoopt beter dan de Galaxy S4

Samsung Galaxy S5De Samsung Galaxy S5 ging de eerste dag van de release 1,3 keer zoveel over de toonbank als de Galaxy S4 op de eerste dag. Het ziet er dus naar uit dat het nieuwe paradepaardje van Samsung het verkooprecord van de Galaxy S4 gaat verbreken. Investeerders en analisten zijn niet bang dat de markt verzadigd is en dat consumenten weggaan bij Samsung. “Ondanks eerdere voorspellingen is de S5 goed ontvangen door consumenten in heel de wereld. We hebben geen plannen om onze klanten te adviseren zich van hun Samsung-voorraad te ontdoen“, aldus een manager. Een analist van Bernstein Research in Hong Kong zegt: “We geloven dat de telefoondivisie beter presteert (meer toestellen en een hogere marge) dan onze eerdere voorspellingen omdat er minder gespendeerd is aan marketing.”

Bekijk de diverse aanbiedingen van de Samsung Galaxy S5! Er zijn diverse abonnementen waarbij je de Galaxy S5 gratis krijgt.

Iemand die bekend is met Samsung zegt dat het bedrijf verwacht dat de Galaxy S5 in einde van dit kwartaal 35 miljoen keer verkocht is. Die zelfde bron zegt dat de Galaxy S4 sinds de release zo’n 63 miljoen keer verkocht is. Als de huidige trend doorzet bij de verkopen van de Galaxy S5 dan zal het record van de Galaxy S4 makkelijk verbroken worden.

Bron: BGR.com


Tags: , , , ,