Prepaid telefoon

Een prepaid telefoon is een telefoon waarbij je beltegoed krijgt als je hem koopt. Als je beltegoed op is kun je geen kosten meer maken totdat je het tegoed opwaardeert. Op die manier kun je goedkoop bellen en heb je zelf de volledige controle over je kosten. In principe kun je in iedere telefoon een prepaid simkaart stoppen en hiermee dus prepaid bellen, maar pas wanneer je een telefoon koopt in combinatie met een prepaid pakket spreken we van een prepaid telefoon. Vergeleken met losse smartphones of een smartphone met een abonnement is een prepaid smartphone vaak wat goedkoper (meestal onder de 100 euro). Ook vind je nog veel normale mobiele telefoons (feature phones) tussen de prepaid telefoons. Je moet dan ook goed kijken welke prepaid mobiel bij jou past.

Je prepaid tegoed is een stuk langer houdbaar dan het tegoed van een normaal abonnement, ongeacht hoe groot je bundel is. Bij bijna alle providers is je prepaid tegoed zes maanden houdbaar en bij een enkele provider is de houdbaarheid zelfs onbeperkt.

Prepaid internet

Prepaid internet is vaak erg duur. Als je met een prepaid telefoon wilt internetten kun je het beste bekijken of je provider speciale internetbundels heeft voor een vaste prijs. Als je vrij veel mobiel wilt internetten kun je beter kijken naar een mobiel abonnement. Je moet een prepaid telefoon eigenlijk ook zien als mogelijkheid om bereikbaar te zijn zonder veel te betalen.

Prepaid telefoon kopen

Als consument wil je natuurlijk de beste prepaid telefoon kopen en omdat er vrij weinig prepaid telefoons zijn, moet je goed kijken wat je precies wilt. Wil je een normale prepaid mobiel of wil je een prepaid smartphone? Met een smartphone kun je wat meer en heb je een groter scherm maar je  betaalt ook meer. Een normale mobiele telefoon heeft veel minder opties en hiervoor betaal je logischerwijs een stuk minder. Als je maandelijks niet veel minuten en of internet nodig hebt en geen vaste lasten wilt, dan is het kopen van een prepaid telefoon een mooie oplossing.

Goedkope prepaid telefoon

Op GSMacties.nl kun je diverse goedkope prepaid telefoons vergelijken. Misschien dat je bij ons wel die ene prepaid telefoon aanbieding vindt waar je naar op zoek bent. In de vergelijker op de website kun je diverse prepaid telefoons vergelijken en zie je direct wat je eenmalig moet betalen. En omdat je met een prepaid telefoon zelf je tegoed moet opwaarderen heb je de kosten na die eenmalige betaling helemaal zelf in de hand.

Bekijk alle telefoons

Reacties zijn gesloten.